Linnéa Persson. 1994.
Mamma. Förlovad. Student. Rockbrud. Skogsmulle. Tant. Lakritsälskare. Tepimplare. Djurvän.

Jag är en tedrickande dårfink som är aningen sarkastisk när jag är på bra humör. Glömmer oftast sådant som jag måste komma ihåg och minns det jag borde glömt för länge sedan

Vintern 2016 fick vi nog. Vi bestämde oss för att lämna Stockholms skärgård och satsa på vårt livs dröm. Ett liv ute på landsbygden. För mig som är uppväxt på landet var detta min största längtan. För min sambo som levt hela sitt liv i storstan men alltid haft sin längtan till landsbygden var detta extremt stort. Men vi skulle inte bara lämna storstaden, vi lämnade kommunen, landskapet och våra familjer.

45 mil norrut, 2.5 mil norr om staden Härnösand. Där hittade vi vårt nya hem. Ute i skogen med få fastboende grannar, nära till civilisationen men samtidigt en bit ifrån.

Mitt ute i skogen, 800m från havet, i Höga Kusten. Där hittar ni mig! Här lever jag på en liten gård tillsammans med min fästman Viktor, döttrarna Melina och Maija samt lillebror i magen. På gården finns även 8 höns och 2 tuppar, de 3 katterna Nala, Alaska och Millie samt våra 3 hundar Ludde, Ajko och Njálla. Bland lugnet. Tystnaden. Skogens ljuvliga musik. Havets svallande vågor. Här ligger vårt hem.

Mycket av min tid spenderas ute på gården eller ute i naturen. På våren och sommaren blir det många ljuvliga och fantastiska skogsturer. På vintern och hösten blir det lika många uppfriskande och sköna turer på kälken, kickbiken och på snöskorna. Livet med våra älskade draghundar blir aldrig tråkigt.
Förutom det ovannämnda så tillbringar jag mycket tid hemma inomhus. Våra barn födda 2016, 2017 och 2019 är hemma om dagarna och vi hittar alltid på en massa spännande skoj. 
På min egentid så gillar jag att skapa och vara kreativ. Jag fotograferar och redigerar foton, målar och tecknar, skriver böcker, syr och stickar. Jag håller mer än gärna på med alla möjliga slags hantverk.
Tillsammans med allt i min vardag så studerar jag även på distans. Just nu läser jag kurser för att få rätt behörighet till universitetet. Jag gick vård och omsorg på gymnasiet men har nu valt att sadla om helt för att studera mot någon av mina drömmar, biologi eller journalistik.

Det finns självklart annat som jag håller kärt också:
Havet. Musik. Rock. Skräckfilmer. Fantasy. Harry Potter. Lord of the rings. Bullet journal. Tatueringar. Fakta. 

För att inte tråka ut er med allt babbel så kommer jag väva in en hel del verk från min trogna följeslagare Canon. Canon är en stilig kamera av modellen 700D och jag har med mig honom så ofta jag kan. Nu hoppas jag att ni kikar in här lite då och då för att se min kära Canons fina mästerverk. Om ni behagar så får ni gärna lämna ett mail eller en kommentar, och jag lovar att svara inom 24h.

 

VÄLKOMMEN TILL MIG, MIN BLOGG OCH MITT LIV.